TuinRock 2014 Maria Hoop

TuinRock 2014 Maria Hoop, 31 augustus 2014

Op 31 augustus zetten wij in goeden moed koers naar ’t Limburgse land om deel te2014-08-31_NGIT@ Mariahoop(Tuinrock) (5) nemen aan Tuinrock. Dit jaarlijkse festijn is bedoeld als showcase van het beste dat Tributeband.nl heeft te bieden. Ook wij werden hiervoor uitgenodigd. Het was erg leuk om deel uit te maken van dit feest, gezien de kwaliteit van de deelnemen acts. Meatloaf, AC-DC, Metallica, Anouk om er maar een paar te noemen.

Het was weer heerlijk spelen. Na een lang zomerreces was het heerlijk om weer te spelen en we kunnen niet wachten op de Gigs die voor 2014 nog in het verschiet liggen.

Ook leuk om te zien dat een aantal van onze vaste fans weer aanwezig waren. We hadden het geluk dat we net prachtig weer hadden tijdens onze Gig. Net toen we klaar waren begon het ongenadig te hozen….. Gelukkig waren de buien maar kort, zodat het publiek goed kon genieten van die overige acts.

Het was wederom een groot feest om mee te mogen doen. Wat leuk ook om al die verschillende mensen bijeen te zien. Fantastisch geregeld weer door Tributeband.nl. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Moe maar voldaan aanvaardden wij de terugreis naar ’t midden des lands. Het was nog lang onrustig, in Maria Hoop….

>Past Gigs<