Six men on a mission……. Dat is The Eagles Legacy! Het begon allemaal in 2002 met de passie van zes muzikanten voor de muziek van deze tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij drie generaties over de hele wereld.

The Eagles Legacy streeft ernaar de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk te brengen met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze Westcoast stijl recreëren. The Eagles Legacy bestaat sinds 2011 in de huidige formatie: Zanger en gitarist Gerben Visser, de gitaristen en vocalisten Joep Brouwer en Bas van de Weijer, Bassist en vocalist Erwin Pijl,

toetsenist, gitarist en vocalist Hijlko Soepboer, en Jim -Mister Solid- Schoonderwal op drums. Zes muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. Met deze rijke ervaring weten zij de muziek van de Eagles qua instrumentatie en zang zeer dicht te benaderen, en nemen de luisteraar mee op hun reis door de seventies en eighties.

Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. Voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber!