P79 Den Bosch

P79 Den Bosch, 01 maart 20152015-02-01_NGIT@P79

Dat ze in Den Bosch weten hoe ze een feestje moeten vieren, werd ons wederom duidelijk toen wij op zondag 1 maart mochten aantreden in Plein 79. Een prachtige locatie overigens, onder een mooi oud Middeleeuws pand. Het was even passen en meten op het knusse podium, maar toen alles eenmaal stond gingen we los.

Het is altijd leuk om te zien dat de Eagles klassiekers, maar ook de minder bekende nummers nog enorm levensvatbaar zijn en een gemengd publiek trekken. Jong en oud waren aanwezig. We hoorden zelfs van de uitbater Ruud, dat er klanten waren die al heel lang in Den Bosch woonde, maar nog nooit in Plein 79 waren geweest. Dit was dus hun eerste kennismaking en die was bijzonder positief. Een leuke opsteker voor Plein 79 en niet in de laatste plaats voor ons!

Twee volle sets lang kregen wij de onverdeelde aandacht. Wat een plezier. Om de mensen mee te zien zingen is altijd een leuke ervaring. Aan het einde van de tweede set waren band en publiek nog lang niet toe aan het afscheid. We wilden meer!! Een klein uitstapje naar de classic rock van Thin Lizzy en vervolgens een geïmproviseerde Reggae Jam op Hotel California later, waren we dan toch toe aan final curtain.

Zelfs de lieve blonde politiemevrouw, die ons na ons broodje döner een parkeerboete van € 97,– (per auto) presenteerde, kon het goede gevoel van deze avond niet weghalen.

Wat ons betreft, afgezien van de de boetes natuurlijk, graag voor herhaling vatbaar!

>Past Gigs<