Muziektheater Royal Irene Venlo

Royal Irene Venlo, zaterdag 16 november 2013Royal Irene Teather
Een smeuïg optreden…

Zaterdag 9 november hebben we een geweldig leuk optreden gedaan in Venlo. Als enige act heb je wat meer tijd om wat meer nummers te doen dan alleen de meest bekende hits en daarom hebben we maar weer eens ruim 2,5 uur aan Eaglesnummers uit de kast getrokken.

De entree was ernaar om nog eens naar een band te komen kijken want € 8,-  daar trek je de spaarpot van je kinderen niet voor leeg! Deze budgetprijs was natuurlijk niet de reden dat het goed vol was. Zo’n 450 gasten en fans hebben we mogen begroeten. Die kwamen uiteraard af op een NGIT show.

We beginnen goed te wennen aan ons in-ear systeem wat als voordelen heeft dat er geen monitors meer op het podium hoeven te staan en dat de geluidsman zich alleen nog met het zaalgeluid bezig hoeft te houden. Daarnaast zijn er tal van voordelen voor onszelf. Wij hebben inmiddels veel plezier van ons Behringer systeem waarbij ieder zijn eigen 16 kanalen monitormixertje heeft. Superapparaat ! Eén kist erbij met alle apparatuur erin en wat zenders en hup, zet ons neer waar je wilt.

Dus afgelopen zaterdag ook hiermee gewerkt en zowaar…. geen klachten van ons, geen rondzing-ellende, geen communicatiestoringen… hoewel….. Het communiceren onderling tijdens de set is wat lastig omdat de oortjes nogal goed afsluiten. En om je vuile was via de microfoon te spuien…

Al met al was het een geslaagde avond in deze voormalige sexclub. Ga er eens kijken, want het is een heel gezellig theater geworden.

Natuurlijk ook onze onmetelijke dank aan het locale café voor de warme prak met supergehaktbal met verassing….

En uiteraard aan de organisatoren. We komen graag nog eens terug guys ! Topavond gehad.

Op 16 november, op een steenworp afstand in Sevenum hebben we het nog eens over gedaan,  samen met Dire Straitz en Queenmania, Twee fantastische topbands.

>Past Gigs<