Dokkum Cultureel, 2015

Dokkum Cultureel, 30 augustus 20152015-08-30_Ngit@ Dokkum (24)

Al vroeg ging het –voorzichtigheidshalve de mijter thuislatend- richting Dokkum waar we vanwege diverse omleidingen en verschillende navigatiesystemen van diverse kanten bij het podium aankwamen. Daar was het PA-bedrijf nog druk bezig maar even later konden we dan toch ook beginnen met opbouwen.

Vanwege wat technische problemen openden we -iets later dan gepland- met een primeur in de vorm van een ouverture van Wasted Time waarna Victim of Love werd ingezet. Via The Long Run, One of these nights, Take it Easy en aanverwante artikelen sloten we de eerste set af met een inmiddels behoorlijk volgestroomd plein.

Minstens net zo vol bleef het gedurende de tweede en tevens laatste set die we afsloten met een medley van The Last Resort, Peaceful Easy Feeling en Lying Eyes.

Na een prachtige bos bloemen en een lekker en gezellig diner in “De Koffiepot” ging het huiswaarts en we kunnen terugkijken op een geslaagd optreden. Dokkum en Stichting Dokkum Cultureel bedankt, we komen graag nog eens terug.

>Past Gigs<