De Vorstin, 2015

De Vorstin Hilversum, 29 december 2015De Vorstin 2015

Dinsdag 29-12-2015 gingen we optreden in Hilversum en wel in De Vorstin. In heel Hilversum waren er gedurende 3 dagen allerlei festiviteiten aan de gang met diverse bands op diverse locaties. Al langer wilden wij als Eagles tribute graag in “De Vorstin” optreden en dit maal was het zover; we zouden zorg dragen voor een avondvullende show na een popquiz die in de cafézaal werd gehouden.
Al bij aankomst bleek De Vorstin over een goed geoliede crew voorzien te zijn want we belandden in een warm bad dat de organisator van de avond voor ons liet vollopen; we kregen een uitgebreide rondleiding door het prachtige pand, een goed gevulde kleedkamer, een sfeervol podium met professionele geluidmensen die zeer behulpzaam waren en zelfs een heerlijke maaltijd voorgeschoteld! De soundcheck verliep voorspoedig dankzij een goede samenwerking en zo bleek later na de show; het geluid was geweldig!

Voor het optreden nog even eten, daarna omkleden in de juiste, passende outfits en dan…gaan! Twee uur onafgebroken hebben we gespeeld tot groot vermaak van het publiek; wat een onthaal kregen we en aan het einde zelfs een staande ovatie!
Na afloop van het optreden kregen we alleen maar lovende woorden te horen en ook de organisatie was euforisch; dit was zeker voor herhaling vatbaar en we werden dan ook meteen gevraagd terug te komen komend jaar. Dat doen we…met alle liefde!
Na het afbouwen en inladen waarbij de geluidsmensen ons fijn hielpen bleven we toch wat langer hangen dan we gewoon zijn; misschien was het wel de sfeer die we niet wilden verlaten, de roes die we niet wilden laten afschudden door de nachtrit en het asfalt. We evalueerden het optreden en benoemden verbeterpuntjes die er altijd zijn en uiteindelijk moesten we er aan geloven: nogmaals de handen geschud en werd over en weer bedankt. De jongens van de crew stonden ons uit te zwaaien. Toen vanuit het loading dock de nacht in, de roes uit? Nee, die duurt nog steeds voort!
(Foto by Lex Putman)

>Past Gigs<