Bahnhof Bad Salzuflen en Kulturwerkstatt Buer 2016

Bahnhof Bad Salzuflen en Kulturwerkstatt Buer, 7 en 8 april 20162016-04-09_Ngit Buer

Mini-tourtje in Duitsland! Met zijn allen op de donderdag vroeg in de middag richting Banhhof Bad Salzuflen waar wij onze 1e gig hadden gepland. Prachtig oud en gezellige intieme zaal bij/in het treinstation. Na het opbouwen van onze spullen en de soundcheck hebben we lekker gegeten,  omgekleed en dan….Showtime!

Al snel  (na een nummer of 3) werd het publiek steeds enthousiaster, het liep als een speer. Na de pauze weer de bühne op en we werden met een groot applaus weer verwelkomd.  De 2e set verliep weer fantastisch, goed geluid en wat een geweldig publiek in Duitsland.

Na het optreden de plaatselijk shoarma/dünner boer bezocht en daarna naar het hotel om onze rust te pakken. Alleen onze bassist moest  terug naar Nederland, hij kon helaas geen vrij krijgen.

De volgende dag even rond gelopen met de mannen in het centrum van Bad Salzuflen, een mooi oud stadje. Daarna de instrumenten opgehaald en verder gereisd naar Kulturwerkstatt Buer in Melle.

We kwamen aan bij een oud pand, maar bij binnenkomst proef je direct de gezellige sfeer. Vanaf het balkon kon je zo op het podium uitkijken. We waren er vroeg en konden rustig onze spullen opbouwen. Onze bassist kwam wat later, omdat hij weer de reis naar Duitsland moest maken.

Ook daar liep de gig voorspoedig en was het publiek weer  geweldig en enthousiast. We hebben een goede indruk achter gelaten, dat is zeker.  De organisator Esteve Diaz van chamaeleontour was dik tevreden en gaf aan dat het zeker voor herhaling vatbaar is.

We komen graag eens terug Esteve….

Op de foto is Esteve te zien met New Gig in Town

Lees recensie >Click<
>Past Gigs<