Beursgebouw Eindhoven 2015

Beursgebouw Eindhoven, 11 januari 20152015-01-11_@Beursgebouw Endhoven (1)

Ons managementbureau “Tributeband.nl” had al een tijdje geleden de handen ineen geslagen met “Theaterbands.nl” om middels een samenwerking verschillende bands het theater in te krijgen. Het eerste wapenfeit was op 11 januari een mooie stand op de “Artiesten- en Evenementenbeurs 2015” te Eindhoven. Aan onze band de eer deze stand en het gebeuren op te luisteren door een paar korte sets te spelen maar dan akoestisch. Eenmaal daar aangekomen werden we warm ontvangen door beide impresario’s die ons trots naar hun mooi aangeklede stand leidden. Al snel waren we klaar om te spelen en dat kon op een mooi, zacht volume zodat men lekker kon komen luisteren en waarbij we andere standhouders niet erg zouden storen.

Dit was een succes; velen bleven staan en luisterden zo een nummer of wat en onze gastvrouwen en -heren werden bestookt met vragen over onze band. Natuurlijk hopen we dat er wat aanvragen uit voort komen zodat we weer wat vaker de theaters in kunnen. Daar hebben we immers een mooie show voor klaarliggen met videobeelden!

Na twee toch wat langer uitgevallen sets zouden we de beursdag afsluiten op het grote podium zodat het eindfeest echt kon losbarsten. Zo moesten we alle spullen verhuizen en opnieuw opbouwen, wat best wat tijd kost. Maar gelukkig was er nog bijna niemand in de grote zaal. En dat bleef zo…

We hebben een half uurtje gespeeld voor een wel heel besloten kring want alle beursgangers waren naar huis en de standhouders waren hun spullen aan het afbreken en opruimen. Een behoorlijke tegenvaller maar gelukkig konden we tevreden zijn over de sets eerder op de dag.

Nadat we onze spullen naar de auto’s hadden gebracht gingen we nog even terug omdat er in die zaal wat te eten zou zijn; sommige van ons moesten nog 2 uur terug. De tent was afgeladen…

>Past Gigs<