Guestbook

Laat een bericht achter in ons gastenboek

37 gedachten over “Guestbook

 1. Dank Erwin en New Gig in Town voor het mooie optreden gisteren in het Wapen van Assendelft. Helaas te rustig, maar jullie muziek was echt goed. Stuk voor stuk goede muzikanten en klasse hoe jullie het op detail zo naspelen!
  Succes met jullie verdere optredens en als ik in de gelegenheid ben, kom ik zeker weer kijken!
  Groet Wim Kemna

  • Goed te horen Monique, we doen het graag. En met de aankondiging van Don Henley dat The Eagles niet meer toeren zonder Glen Frey, hebben wij deze schone taak vol te houden. Kom nog eens langs als we in de buurt zijn. Groeten, NGIT

  • wij waren daar ook! het was echt geweldig: niet alleen exact dezelfde muziek en -heel knap/ zang, ook heel goed en humorvol contact met het publiek. we waren weer even terug in de tijd. waarvoor dank!

   • Dank jullie wel Hoogmader friends… Wij hebben ook genoten bij jullie. Dat straalt dan ook terug het publiek in. Misschien tot een andere keer in de buurt. Blijf ons volgen op dit kanaal !
    Namens NGIT,
    Gerben (zang)

  • Thank you for this amazing and magic evening in Bad Salzuflen, it was truely ” one of these nights”…
   You guys are the worthy legacy of the Eagles!

 2. Waren dinsdag 29 december bij de popquiz en het optreden van New Gig in Town in De Vorstin in Hilversum. Briljant optreden gezien. Genoten van jullie enthousiasme en jullie fantastisch Eaglesmuziek. Ga zo door: Take it to the limit !!

 3. Hallo New Gig In Town

  Super! Lekker gedanst ( wel in mijn uppie maar dat mag de pret niet drukken)
  Ik heb vanmiddag ontzettend van jullie genoten dank daar voor!! Ik ga jullie zeker volgen ..misschien tot volgend jaar heel veel succes verder ..

  Groetjes Paulona uit Dokkum City!

  • heel hartelijk bedankt voor het geweldige concert afgelopen zondag in Dokkum – als echte fans hebben we genoten van jullie muziek – ga zo door, veel succes, en wellicht ergens weer tot ziens !!!
   groetjes, carla

 4. Wat hebben wij genoten met onze vriendengroep van jullie optreden in P79 in Den Bosch!! Net of je the Eagles in levende lijve hoort spelen, wat een instrumenten beheersing.
  Hoop jullie graag weer eens tegen het lijf te lopen in de buurt van Den Bosch.
  Klasse !!!

  • ik heb genoten van jullie, op de kerkbrink in Hilversum. het was geweldig, gelukkig mooi weer, leuke reacties op de band om mij heen. Graag volgend jaar weer.

   Lieve groet van Eugenie Vesters.

 5. Heren….respect hoor!! klinkt (nog steeds) helemaal te gek!! Heb jullie een aantal jaren geleden live mogen zien en was toen al onder de indruk en nu na jaren is ondanks de verandering van formatie de kwaliteit gewaarborgd gebleven! Hoop jullie snel weer eens live te mogen bewonderen!! Keep up the good work!

 6. Namens onze gasten en mijzelf super bedankt voor jullie optreden gisterenavond op ons private party. We hebben er enorm van genoten. Geweldig sfeertje. Ga zo door in deze setting zou ik zeggen. XX

 7. Hallo fantastic NGIT !!
  Wij allen van de fanclub Kessel -Baarlo hebben weer enorm genoten van jullie en getoast { met de van jullie gekregen consumptiebonnen,waarvoor nog onze hartelijke dank} op het geweldige concert dat nog uuuren had mogen duren…
  Tot gauw weer, hopelijk,
  groetjes

 8. Bucket List 14 juni 2014

  Hoi mannen,

  Wij vonden het gisteren echt top!!! Goed concept!

  Helma Sturkenboom
  Carolien Snelders
  Joop de Nijs

 9. Zag jullie gisteren tijdens het Tribute To The Classics Of Rock in Aalten. Was wederom zwaar onder de indruk. Wat een fantastische sound en geweldige precisie! Keep it up, guys !!!

  • Dankjewel Friends in Helden !
   Ja, het was weer een prettig nachtje doorhalen 🙂 Zelfs naast ons Eagles repertoire ook een tipje van de sluier opgelicht van ons nieuwe project “The Bucket List” met More than a feeling – Boston en Life’s been good – Joe Walsh. Het was een waar genoegen om bij jullie te staan. Tot snel !
   Groets, NGIT

  • Hoi Lisette,
   Dankjewel voor je reactie. Wij hebben ook een prima avond gehad. De entourage, het volle plein en het weer waren ons goed gezind. We hebben het weer graag voor jullie gedaan. We komen nog graag eens terug naar Den Bosch !
   Groets, NGIT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *